Відповідно до Закону України "Про стандартизацію", на
виконання Плану національної стандартизації на 2007 рік та відповідно до
вимог ДСТУ 1.7:2001 "Національна стандартизація. Правила і методи прийняття
та застосування міжнародних і регіональних стандартів" наказую:
Надати чинності в Україні європейським стандартам як
національним методом "передруку" мовою оригіналу з 1 жовтня 2008 р.:
ДСТУ ЕЭК ООН DDF-02:2007 |
Ядра волоських горіхів. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН DDF-02:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества ядер
грецких орехов
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-03:2007 |
Артишок. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-03:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества артишоков
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН DDP-03:2007 |
Горіхи ліщинні в шкаралупі. Настанови щодо
постачання і контролювання якості
(ЕЭК ООН DDP-03:2006, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества лещинных
орехов в скорлупе
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-04:2007 |
Спаржа. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-04:1999, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества спаржи
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН DF-04:2007 |
Ядра ліщинних горіхів. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН DF-04:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества ядер
лещинных орехов
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-052007 |
Баклажани. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-05:1988, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества баклажанов
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-06:2007 |
Квасоля. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-06:2001, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества фасоли
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-07:2007 |
Чорниця та лохина. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-07:2006, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества черники и
голубики
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН DDF-06:2007 |
Ядра мигдалю. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН DDF-06:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества ядер
миндаля
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН DDF-07:2007 |
Чорнослив. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН DDF-07:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества чернослива
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-09:2007 |
Капуста головчаста. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-09:2000, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества кочанной
капусты
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН DF-09:2007 |
Фісташки у шкаралупі. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН DF-09:2004, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества
фисташковых орехов в скорлупе
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-10:2007 |
Морква. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-10:1998, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества моркови
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН DDP-10:2007 |
Ядра фісташків в оболонці та очищені. Настанови щодо
постачання і контролювання якості
(ЕЭК ООН DDP-10:2006, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества ядер
фисташковых орехов и очищенных от оболочки ядер фисташковых орехов
- Вперше |
ДСТУ ООН/ЕЭК FFV-11:2007 |
Капуста цвітна. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ООН/ЕЭК FFV-11:2000, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества цветной
капусты
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 |
Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества цитрусовых
фруктов
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН DF-14:2007 |
Інжир сушений. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН DF-14:1996, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества сушеного
инжира
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН DF-16:2007 |
Яблука сушені. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН DF-16:1998, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества сушеных
яблок
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-16:2007 |
Фенхель. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-16:2000, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества фенхеля
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-18:2007 |
Часник. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-18:1999, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества чеснока
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-19:2007 |
Виноград столовий. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-19:2006, IDT)
ru: Касающаяся сбыта и контроля товарного качества столового
винограда
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-21:2007 |
Цибуля-порій. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-21:2002, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества лука-порея
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-22:2007 |
Салат-латук кучерявий, ендівія та широколистяна
ендівія (салат - ескаріолю). Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-22:2001, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества
салата-латука, курчавого эндивия и широколистного эндивия
(салата-эскариоля)
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-23:2007 |
Дині. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-23:2002, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества дынь
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-24:2007 |
Гриби культивовані (Agaricus). Настанови щодо
постачання і контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-24:2004, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества
культивируемых грибов (Agaricus)
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-25:2007 |
Цибуля. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-25:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества лука
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-26:2007 |
Персики та нектарини. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-26:2004, IDT)
ru:Касающийся сбыта и контроля товарного качества персиков и
нектаринов
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-27:2007 |
Горох. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-27:2000, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества гороха
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 |
Перець солодкий стручковий. Настанови щодо
постачання і контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества сладкого
стручкового перца
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-29:2007 |
Сливи. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-29:2004, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества слив
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-30:2007 |
Картопля рання. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-30:2001, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества раннего
картофеля
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-31:2007 |
Картопля продовольча. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-31:2001, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества
продовольственного картофеля
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-35:2007 |
Суниця. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-35:2002, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества Земляники
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-36:2007 |
Помідори. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-36:2000, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества томатов
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-37:2007 |
Кавуни. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-37:2004, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества арбузов
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-41:2007 |
Кабачки. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-41:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества кабачков
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-42:2007 |
Авокадо. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-42:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества авокадо
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-46:2007 |
Ківі. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-46:2004, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества киви
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-50:2007 |
Яблука. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-50:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества яблок
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-51:2007 |
Груші. Настанови щодо постачання і контролювання
якості
(ЕЭК ООН FFV-51:2003, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества груш
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 |
Картопля рання та продовольча. Настанови щодо
постачання і контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-52:2001, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества раннего и
продовольственного картофеля
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-53:2007 |
Трюфелі свіжі. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-53:2004, IDT)
ru: Касающийся сбыта и контроля товарного качества свежих
трюфелей
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-54:2007 |
Гриби білі. Настанови щодо постачання і
контролювання якості
(ЕЭК ООН FFV-54:2006, IDT)
ru: касающийся сбыта и контроля товарного качества белых
Грибов
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН ECE/AGRI/135:2007 |
Свинина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання
і контролювання якості
(ЕЭК ООН ECE/AGRI/135:2006, IDT)
ru: Свинина. Туши и отрубы
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/308:2007 |
Баранина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання
і контролювання якості
(ЕЭК ООН ECE/TRADE/308:2006, IDT)
ru: Баранина. Туши и отрубы
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2007 |
Яловичина. Туші та відруби. Настанови щодо
постачання і контролювання якості
(ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2004, IDT)
ru: Говядина. Туши и отрубы
- Вперше |
ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/355:2007 |
М'ясо курей. Тушки та їх частини. Настанови щодо
постачання і контролювання якості
(ЕЭК ООН ECE/TRADE/355:2007, IDT)
ru: Мясо кур. Тушки и части
- Вперше |
2. Державному підприємству "Український
науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та
якості" (Цициліано О. Д.) забезпечити:
опублікування цього наказу у черговому виданні
щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти";
видання не пізніше ніж за 90 днів до набрання чинності
затверджених цим наказом національних стандартів.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на
заступника Голови Черепкова С. Т.