|
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ НАКАЗ
від 23 травня 2005 року N 125 Про створення технічного комітету стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" (ТК 152), м. Київ
З метою удосконалення національної системи стандартизації, підвищення ефективності робіт із стандартизації у сфері виробництва кондитерської та харчоконцентратної продукції, відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17.05.2001 року N 2408-III та враховуючи клопотання Міністерства аграрної політики України (лист від 22.12.2003 N 37-32-10/15029), наказую: 1. Створити технічний комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" та доручити здійснювати функції його секретаріату Закритому акціонерному товариству "Укркондитер" (ЗАТ "Укркондитер"), м. Київ. 2. Надати технічному комітету стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" реєстраційний номер 152. 3. Закріпити за ТК 152 "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" (ТК 152) сферу діяльності згідно з додатком. 4. Для забезпечення діяльності ТК 152 призначити: а) головою ТК 152 генерального директора ЗАТ "Укркондитер" Мироненка Станіслава Арсентійовича; б) заступником голови ТК 152 технічного директора ЗАТ "Укркондитер" Кожанова Юрія Григоровича; в) відповідальним секретарем ТК 152 начальника технологічної лабораторії ЗАТ "Укркондитер" Бут Світлану Андріївну. 5. Голові ТК 152 Мироненку С. А. до 31.08.2005 розробити та підготувати проект Положення про ТК 152 і надати на затвердження до Держспоживстандарту України. 6. Голові ТК 152 Мироненку С. А. забезпечити підготовку і подання в січні кожного року до Держспоживстандарту України та Міністерства аграрної політики України звіту про діяльність ТК 152 за минулий рік. 7. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на Департамент технічного регулювання (Онопрієнко В. В.). 8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Задирайка В. Г.
ПЕРЕЛІК
|
Коди згідно з ДК 004-2003 (УКНД) |
Об'єкти стандартизації |
67.020 |
Технологічні процеси в кондитерському та харчоконцентратному виробництві |
67.040 |
Кондитерські вироби, харчоконцентрати, напівфабрикати для їх виробництва |
67.140 |
Чай. Кава. Какао |
67.180.10 |
Солодощі, кондитерські вироби з цукру, кондитерські вироби з борошна, мед |
67.190 |
Шоколад |
67.220.10 |
Прянощі та приправи для виробництва харчоконцентратів |
67.230 |
Розфасовані кондитерські та харчоконцентратні вироби для дітей та дієтичного профілактичного харчування |
67.240 |
Органолептичний аналіз кондитерських виробів, харчоконцентратів, кави, чаю, какао |
____________
Copyright © 2004-2025, ЛЕОНОРМ.
|